„ Nagyon nagy a reménytelenségük, elvesztették a hitüket abban, hogy lehetne még többet tenni értük. Mások rábeszélésére vagy kérésére kipróbálhatnak más kezeléseket, de eközben azt közvetítik a körülöttük élőknek, hogy nagyon kicsi a remény a gyógyulásra.” (Dr Edward Bach)

A remény virága

A feladástól … A kezdeményezésig

Ha reménytelennek érzi helyzetét, kétségbeesett és pesszimista.

hosszas eredménytelen küzdelemben kimerült, már nem reménykedik

nincs ereje újra megpróbálni

krónikus betegségben szenved

adott helyzetében reménytelennek érzi a helyzetét

Esszeniája adagolása:

A kiválasztott esszenciából vagy esszenciákból tegyen 2 cseppet egy pohárnyi vízbe, gyümölcslébe vagy teába vagy bármilyen folyadékba és ebből gyakran kortyolgasson. Szükség esetén ismételje meg.

Rendszeres használathoz készíthet keveréket: egy 30ml-es keverő üvegbe tegyen 2-2 cseppet a kiválasztott maximum 5-7 fajta virágesszenciából, majd töltse fel az üveget szénsavmentes ásványvízzel. Ebből a keverékből kell naponta 4 cseppet közvetlenül a nyelvre cseppenteni. Az így elkészített keverék kb. 3 hétig marad friss – hűvös helyen tartva. Hosszabb ideig egy kiskanál brandyvel vagy almaecettel tartósíthatjuk a keveréket.

Az adagokat ismételje naponta háromszor – ötször. Különösen fontos a reggeli ébredés a főétkezés előtt és az esti lefekvés előtti alkalmazás.

Néhány adag általában elegendő a kedélyállapot helyreállításához, vagy egy múló érzelem kezeléséhez. Kivételes helyzetekben szükség szerint ismételje az adagot.

Tartós állapot kezeléséhez szedje a készítményeket rendszeresen 3-4 héten keresztül.

About The Author
-