Ezt a könyvet nagyon ajánlom: Karmakiller

 
raas.me:
 
Bejegyzés:

“Ha az álmom kapcsán a múltba nézek, nem túl biztató a kép. Hiába költöztem el tizennyolc évesen a családomtól, a testi és lelki terror addigra már felemésztette az egészségemet. Sokféle és sokáig tartó betegeskedés után két évig a halál mezsgyéjén egyensúlyoztam, és nem volt olyan rég, hogy elmenekültem egy házasságból, ami már senki javát sem szolgálta. Ez vagyok én?Aligha. Mert emellett van egy másik múltam is”.

A megrendítő történetben, melyet Balázs Valéria Anamé tár elénk, saját magunkra ismerhetünk, lelki fejlődésünk mérföldkövei köszönnek ránk. A kalandregénynek is beillő könyvben a sors rendeződését követhetjük nyomon, átlátva, hogy mindennek oka és eredője maga a szeretet, és hogy a legnagyobb szenvedés is a fejlődésünk szolgálatában áll.

Az írónő kézzelfogható valósággá teszi a karma miszticizmusát, miközben olyan kérdések megválaszolására ösztönöz történetével, amelyekkel életutunk más irányt vehet. Segít minket, hogy saját válaszainkra találjunk, megfejtsük, kik vagyunk valójában, honnan jöttünk és mit kell tanulnunk a saját életünkből.

A kétezres évek Vörös Oroszlánja.

Ezzel a felütéssel promótálja a Bioenergetic kiadó újdonságát. Nocsak – mondtam magamban – ez azért elég merész kijelentés bárkitől is. Már csak azért is izgatottan vettem kézbe a tiszteletpéldányt, mert Szepes Mária műve igen nagy hatást gyakorolt rám anno és sokat segített önismereti játékomban.

Ami elsőre feltűnt, hogy ez a kaidvány jóval vékonyabb, mint a Vörös Oroszlán. Ez persze gyanakvást ébresztett bennem, hogy is lehetne ez akkor olyan. Az első oldal elolvasása után megértettem. Szívem hevesen kezdett verni az együttérzéstől  és rögtön rántott magával a könyv sodra, amiből csak az álom tudott “felébreszteni”. Lényeg a lényeg három éjjel olvastam el ezt a magával ragadó életuta(ka)t és nagyon tetszett. Anamé nagyon világosan ábrázolja, miként kapcsolódnak egymáshoz az előző életek történései, szereplői. Mindezt felfűzi arra az általa képviselt tudásra, hogy minden élettörténés a csakrarendszerünk energiaállapotának függvénye. Felszabadító felismeréseket hozott magával, és alig várom, hogy kipróbáljam a szerző Anamé Kundalini Programját és segítségével megismerhessem csakráim jelenlegi állapotát.

A legnagyobb különbség a Vörös Oroszlán és e könyv közt az volt számomra, hogy míg az előbbi részletesen bontja ki a különböző életek cselekményeit, addig itt a megfigyelő szemszögébe helyezkedve a különböző életek történései kivonatolva vannak leírva, azzal a céllal, hogy figyelmünk a kapcsolódások okságára terelődjön. Egyszerűen, logikusan, ítélkezés nélkül, szeretettel vonja le Anamé a következtetéseket, hogy miképp és miért történtek vele különböző életeinek különböző vagy épp nagyonis hasonló cselekményei.

Balázs Valéria Anamé Karmakiller című könyve ajándék meditációs CD-vel megrendelhető a Bioenergetic Kiadó honlapjáról.

 

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás

About The Author
-