Az Atlantiszi Thoth Smaragdtáblái – Hangoskönyv

2999 Ft

Letölthető mp3 formátumú termék, 320kb/s minőségben

38 ezer éves, atlantiszi – egyiptomi hagyaték, spirituális, anyagon túli bölcsesség a figyelmes hallgató számára.

Az ember erőfeszítése, hogy megértse az életét szabályozó törvényeket, kimeríthetetlennek tűnik, a legfelsőbb tudás azonban kimondhatatlan – “Aki beszél, nem ismeri, aki ismeri – nem beszél.”

Dr. M. Doreal nem csak a smaragdtáblákon lévő titkos tudást osztja meg a hallgatókkal, de minden egyes táblához sajátos magyarázatot fűz, melyen keresztül a táblák tartalma a 21. század embere számára is befogadhatóvá válik.

Cikkszám: TB-BA-001 Kategória:

Leírás

Az itt lefordított táblák története furcsának és hihetetlennek tűnhet a modern tudósok számára. Koruk lélegzetelállító: Krisztus előtt 36 000 évvel keletkeztek. Szerzőjük Thoth, egy atlantiszi pap-király, aki az ókori Egyiptomban kolóniát alapított miután az anyaország elsüllyedt.

Thoth körülbelül 16 000 éven keresztül vezette Egyiptom népét i. e. 50 000-től egészen i. e. 56 000-ig. Ez alatt az időszak alatt az ókori barbár nép, akiket Thoth és más atlantisziak vezettek, a civilizáció magas fokát érték el. Thoth halhatatlan volt, ami azt jelenti, hogy legyőzte a halált, és csak akkor távozott a világból, amikor ez szándékában állt, és még akkor sem a halál útján.

Amikor elérkezett az ideje, hogy Egyiptomot elhagyja, Thoth a Nagy Piramist az Amenti termeinek bejárata fölé emelte, és ebben helyezte el feljegyzéseit. Legmagasabb rangú emberei közül őröket jelölt ki ezeknek az őrzésére. Később ezek leszármazottjai lettek a piramis főpapjai, Thoth- ot pedig a bölcsesség Isteneként, a nagy “feljegyzőként” tisztelték mindazok, akik földről való távozása után születtek.

Későbbi korokban Thoth egója a smaragdtáblákon leírt módon újra emberi testet öltött. Ily módon háromszor inkarnálódott, utolsó inkarnációjában Hermész, “a háromszor születettként” ismerték. Ekkor hagyta hátra azt az írást, amelyet a modern okkultisták Tabula szmaragdina-ként ismernek.

Kiadó: Egység Média / Mandala Véda
Megjelenés éve: 2017

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.